Előtető építés

Az előtető építés hasznos, mivel az előtetők, teraszok a ház fontos részei, mindenképpen jól kell kinézzenek és funkcionálisak is. Talán sokak számára ismerős lehet az a helyzet, hogy míg kulcsot keresgélve bíbelődünk a zárral, kellemetlenül bőrig ázunk, közvetlenül a bejárat előtt. A már-már hétköznapinak mondható esős történetek alapján az előtetőknek-, ill. esőtetőknek számtalan hasznát és előnyét fel tudnánk sorolni, hiszen a tűző naptól a kellemetlen csapadékokig számtalan időjárási viszontagságtól védhet meg minket, a lábtörlőn hagyott értékeinket vagy épp a felhajtón álló gépjárműveinket.

Előtető méret

Előtető elhelyezését és méretét elsősorban a praktikum határozza meg attól függően, hogy mit és milyen mértékben akarunk megvédeni a tervezett lefedéssel. Egy funkcionális előtető építtetése ingatlanunkhoz jó megoldás lehet-e, inkább az a kérdés, mekkora területet fedjen le pl. eső esetén, és miből készüljön? Teraszfedésre is szükség van, vagy csak az ajtó fölé egy szép esővédőre?

Előtetőt abból készítünk, amit Ön szeretne

Az előtető váz és keretszerkezet fából, alumíniumból, acélból és műanyagból egyaránt készülhet. A profilkitöltés lehet polikarbonát-, vagy akár többrétegű üvegtábla, átlátszó, vagy tejszerű, de a színezett megoldások is kedveltek. ha nem szeretne üveget, akkor tömör fából, illetve alumíniumból is elkészíthető az előtető, ám abban az esetben kevesebb fény jut be az épületbe.

előtető építés

Variálható előtető, teraszfedő rendszerek

Műanyag előtető:

Könnyű és tartós szerkezete gyorsan szerelhető, így nagyon népszerű. Látványos, és nem igényel különösebb karbantartást az évek során. Építhető műanyag előtető vagy pergola a bejárati ajtó-, és akár az ahhoz vezető teljes lépcsősor fölé, a nagykapu beálló-, vagy közvetlenül a garázsajtó elé, esetleg a ház szabad oldalához, ha figyelmes vendéglátóként barátaink gépjárműveinek védelmére is gondot fordítanánk.

A műanyag előtető színe sokféle lehet, a fehéren túl széles színválasztékot tudunk biztosítani, illetve famintás, faerezetes fólia borítást is kaphat.

Alumínium előtető üveggel

Az Aliver télikert rendszerelemekből építkező alumínium pergola rendszer a 16-20, vagy akár 32mm vastagságú üvegtábla befoglalását, valamint tető-nyílászáró (ablak) beépítését is lehetővé teszi, így nem csak előtető kivitelezésére-, hanem önálló, nyitott oldalú teraszfedésekre is kiválóan alkalmas.

Kérésére ezeket a pergola alumínium profilokat akár faerezet mintázattal is elkészítik Önnek a Partner Doors télikertépítő szakemberei.

Télikert előtető

Nyitott oldalú, télikert-rendszerelemekből épített fedett teraszát pedig velünk a későbbiekben egyszerűen és rövid idő alatt beépített terasszá-, vagy télikertté is átalakíttathatja.

Előtető ár

Az előtető ára mindig egyedi, így pontosan arra adunk ajánlatot, ami az adott helyre, az Ön kívánságára készül. Keressen elérhetőségeinken és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, előtető-látványtervünket még ma, hiszen egy jól megtervezett és gondosan kivitelezett előtető-forma az épület díszévé válhat!

Előtető gyártásban azért érdemes nyílásszáró és télikert építő céget keresnie, mert biztos lehet abban, hogy profi szerelést és minőségi alapanyagot kap. A másik fontos szempont, hogy így a jövőben egy esetleges terasz bővítés, terasz beüvegezés, vagy télikert építés alapja lehet az, ami most még egy előtető. hagyja nyitva maga előtt ezt a lehetőséget is. Kiváló minőségben és kedvező árakkal várja Önt az előtető, teraszfedő specialista.

Keressen minket és előtető árajánlatot akár egy napon belül is kaphat!