Előtető építés

Mi az az előtető építés?

Előtető építés. Az előtetőknek-, ill. esőtetőknek számtalan hasznuk és előnyük van, például megvédenek minket az esőzéstől, valamint a tűző naptól. Egy előtető építése-nek  abban az esetben is nagy hasznukat vesszük, amikor a kellemetlen időjárási körülményektől kell megvédeni a családiház felhajtóján álló autónkat. 

Tudjon meg többet a előtető építésről!

Az előtető építés igencsak előnyös, mivel az előtetők, teraszok a ház fontos részei, mindenképpen jól kell kinézniük és funkcionalitásuk is szerteágazó.  

Ha még nincs terasza biztosan tapasztalta már a hétköznapokban azt, amikor bőrig ázik, miközben a bejárati ajtó kulcsát keresi a zsebében, vagy a táskájában. 

Előtető méretezése

Beszélje át kollégánkkal, hogy milyen anyagból készüljön az előtető. Abból készítjük el az előtetőt, amilyen anyagból Ön szeretné.

Előtető építés. Az előtető elhelyezését és méretét elsősorban az határozza meg, hogy mit és mennyire akarunk megvédeni a tervezett lefedéssel. Fontos azt is eldöntenie, hogy teraszfedésre is szüksége van-e, vagy csak az ajtó fölé szeretne egy szép esővédőt. Az előtető váz és keretszerkezet alumíniumból, acélból, műanyagból, illetve fából is készülhet. 

A profilkitöltés lehet:

polikarbonátból, vagy akár többrétegű üvegtáblából, átlátszó, vagy tejszerű, a színezett megoldásokat is szeretik az emberek, illetve alumíniumból is elkészíthető az előtető, ám ebben az esetben kevesebb fény jut be a házba.

Télikert előtető rendszerek

Előtető építés. Sokféle variálható előtető, teraszfedő rendszer létezik. Nyitott oldalú, télikert-rendszerelemekből épített fedett teraszát pedig velünk a későbbiekben egyszerűen csak beépített terasszá-, vagy télikertté is átépíttetheti. Várjuk megkeresését!

Könnyűszerkezetes műanyag előtető

Előtető építés. Könnyű és tartós szerkezete gyorsan szerelhető, így nagyon népszerű. Látványos, és nem igényel különösebb karbantartást az évek során. Építhető műanyag előtető vagy pergola a bejárati ajtó-, és akár az ahhoz vezető teljes lépcsősor fölé, a nagykapu beálló-, vagy közvetlenül a garázsajtó elé, esetleg a ház szabad oldalához, ha figyelmes vendéglátóként barátaink gépjárműveinek védelmére is gondot fordítanánk.

Sokféle színű lehet a műanyag előtető, például lehet fehér, de akár famintás, faerezetes fólia borítás is lehet rajta.

Milyen az alumínium előtető üveggel?

Az Aliver télikert rendszerelemekből építkező alumínium pergola rendszer a 16-20, vagy akár 32 mm-es vastagságú üvegtáblából, valamint tető-nyílászáró (ablak) beépítését is lehetővé teszi. Előtető építés. Ezáltal nem csak előtető kivitelezésére-, hanem önálló, nyitott oldalú teraszfedésekre is kitűnően alkalmazható.

A Partner-Doors Kft. Kft télikertépítő szakemberei ezeket a pergola alumínium profilokat kérésre, akár faerezet mintázattal is elkészítik a megrendelő számára.

Mitől függ az előtető ár?

Előtető építése. Előtető gyártásban azért érdemes profi nyílásszáró és télikert építő vállalkozást keresnie, mivel ezáltal biztos lehet abban, hogy minőségi alapanyagot kap és 100%-os lesz a kivitelezés. Előtető építés. A másik fontos szempont, hogy így a jövőben egy esetleges terasz bővítés, terasz beüvegezés, vagy télikert építés alapja lehet az, ami most még csak előtetőként funkcionál.

Nyitva is hagyhatja ezt a lehetőséget maga előtt!

Az előtető ára mindig egyedi igények alapján készül, így pontosan arra tudunk árajánlatot adni, ami az adott helyre vonatkozik. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és kérjen ingyenes helyszíni felmérést,  miután elkészítjük Önnek egyedi, személyre szabott  előtető-látványtervünket, hiszen egy jól megtervezett és gondosan kivitelezett előtető-forma az Ön házának is gyöngyszeme lehet.

Kiváló minőségben és kedvező árakkal várja Önt az előtető, és teraszfedő készítő szakember!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>