Télikert alumíniumból

Télikert alumíniumból. Az alumínium télikert elemekkel történő teraszbeépítés, télikert, elegáns megjelenést ad otthonra, vagy vendéglátóhelyre. Télikerttel növelné otthona hasznos életterét? Étterme teraszának, irodájának modern, reprezentatív és egyedi minőséget képviselő megjelenést szeretne adni? A vékony alumínium elemekkel történő teraszbeépítéssel egész évben használható, világos teret nyerhet. Télikert gyártó cégünk már 15 éve azon dolgozik, hogy minőségi és tartós fedett teraszokat, különleges beépítéseket készítsünk.

Télikert, ami egész évben kihasználható

A hosszú élettartamú, és a legegyszerűbbtől a legkülönlegesebbig szinte határtalan variációs lehetőséggel alkalmazható Aliver profil alumínium télikert tetőrendszerek, hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek és üvegtetők kiváló statikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Télikert szerkezetek

Akár nyitható oldalfalú-, akár fix üvegezett szerkezetes alumínium télikertet szeretne, a kivitelezés során nem szükséges külön merevítők beépítése, hiszen a profilok alumínium tartóoszlopai és maga a szerkezet nyújtja statikai szempontból a biztos, kiváló teherbíró képességű alapot, függetlenül attól, hogy Ön félnyerges, szegmensíves-, vagy nyeregtetős kialakítású hőszigetelt tetőrendszert kíván kialakítani teraszán.

Alumínium télikert hőszigetelt üvegezéssel

A profilkitöltő (biztonsági üveg-, szendvicspanel, vagy polikarbonát) elemek felhasználásától független, hőhídmentes alumínium rendszerek alkalmazása a télikert kivitelezések során, a jó hőszigetelés alapja. Páramentes télikertünkben hogy Ön minden évszakban egyformán komfortosan érezheti magát az ingatlanához minden tekintetben tökéletesen illő, beépített teraszán. A télikert szellőzésére is javaslunk több bevált, jól működő megoldást.

Az alumínium télikert előnye – tartós és nem igényel sok karbantartást

Porszórással színezett profiljaink, teljesen egyedi igények szerint variálható színekkel (akár faerezetes színezéssel is) állnak ügyfeleink rendelkezésére. Bár árfekvés szempontjából az Aliver (1000/2000/5000) alumínium profil már a felsőbb árkategóriákba tartozik, terhelhetőség, beépíthetőség, variálhatóság szempontjából mindmáig verhetetlen és esztétikai szempontból is a harmonikus megjelenést és minőséget képviseli.

Luxus minőségű alumínium télikertek

A kategória királynője azonban a kimagasló színvonalú Victorian plus tetőrendszer, mely kiegészítő- díszítő elemeivel (díszgerinc és eresz alatti/feletti díszlécezés) egyenesen magát a luxust képviseli.

telikert alumínium golyó
Télikert alumíniumból
alumínium telikert
alumínium télikert

Télikert építés előtt

Helyszíni felmérés során részletekre kiterjedő árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén ingyenes látványtervet készítünk, hogy segítségével Ön szerkezetileg készen, ingatlana szerves részeként láthassa megálmodott alumínium profilos télikertjét.

Amennyiben elnyeri tetszését látványtervünk és megrendeli nálunk télikertjét alumíniumból, a szükséges elemek legyártása után az elkészült profilokat be is szereljük. Télikert kivitelezési munkálatainkat rövid határidővel vállaljuk, hogy Ön mielőbb birtokba vehesse cége, vagy otthona új, napfényes helységét!

 Kérjen ajánlatot, helyszíni felmérést alumínium szerkezetes télikertre most!