Télikert gyártása

Télikert gyártása. Amikor nyáron esik az eső, vagy már véget ért a jó idő és beköszöntenek a hűvösebb napok, mindannyian újra napsütésre és melegre vágyunk. Szerencsére ma már nem kell egy teljes évet várni a jó időre, hiszen a télikertek segítségével könnyedén kialakíthatjuk a saját nyári paradicsomunk.

Vállalkozásunk legfőbb törekvése, hogy ezt az egyedi és lenyűgöző környezetet megteremtse a megrendelők legnagyobb megelégedettségére. Utóbbiért pedig mindent megtéve a télikert gyártás alkalmával cégünk kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokat alkalmazza, melyek az egyedi igényeknek megfelelően állíthatóak össze.

Mi az, amit az általuk biztosított télikert gyártásról tudni érdemes?

Az egyedi igényeknek megfelelően ügyfeleink több, kiváló minőségű profilanyagból választhatnak, a szerint, hogy a télikertnek milyen szerepet szánnak.

A télikert gyártás során az alábbi profil közül választhatnak megrendelőink:

  • Műanyag profil: tartós kivitel és kiváló hőszigetelő tulajdonság, alacsony bekerülési költséggel és minimális karbantartási igénnyel párosítva. Műanyag nyílászáróak sokrétűek lehetnek.
  • Alumínium profil: rendkívül tartós és időtálló kivitel, nem igényli a tartószerkezet pluszban történő kialakítását, hiszen nagyfokú terhelhetőségének köszönhetően önállóan képes ellátni ezt a feladatot. Egyszerűségének köszönhetően tökéletesen beleillik a mai modern és letisztult formatervezés világába.
  • Fa profil: természetes építőanyagként ez áll a legközelebb a télikert által képviselt miliőhöz, azonban pont a természetessége miatt folyamatos ápolást és karbantartást igényel a szerkezet.
  • Acél profil: tartós kivitele és alacsony beruházási költsége miatt leginkább az üvegházak kialakításnál használják.
telikert gyartasa
Télikert gyártása

A profilok ideális kiválasztásában munkatársaink már ez előzetes felmérés alkalmával megrendelőink segítségére lesznek, melynek során az egyedi igényekhez igazodva állítjuk össze a tervezetet.

A profilok helyes megválasztása mellett azonban kiemelt figyelmet érdemel még a megfelelő üveg kiválasztása is.  Cégünk ezért olyan nagy nemzetközi és hazai gyártókkal működik együtt, akik a minőségi üvegtáblák mellett a szigetelésre is kiemelt hangsúlyt helyeznek. A jó hőszigetelés elérése érdekében pedig a télikert gyártás során minimum 2 rétegű üveglapokat használunk.

Nem utolsó sorban pedig teljes körű garanciát biztosítunk az általunk tervezett és kivitelezett télikertekre.

A télikert gyártáshoz kérje ingyenes ajánlatunkat, mely tartalmazza az előzetes, helyszíni felmérést is!