Télikert gyártása profi kivitelezővel

Mi az, amit az általunk ajánlott télikert gyártásról feltétlen tudnia érdemes?

Télikert gyártása. Az alapján, hogy a télikert milyen szerepet fog betölteni az életükben, megrendelőink többféle, kiváló minőségű profilanyagból választhatnak és képesek vagyunk az egyedi igényeknek is megfelelni.

Mire alkalmasak a télikertek?

Szerencsére ma már nem kell egy teljes évet várni a jó időre, hiszen a télikertek kiépítésével könnyedén kialakíthatja bárki a saját nyári paradicsomát. Főleg akkor érezhetjük meg a télikert fontosságát, beköszöntenek a hűvösebb napok, és mindannyian újra napsütésre, valamint meleg időre vágyunk.

A télikert gyártása során vállalkozásunk kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokat használja, melyek akár az egyedi igények szerint is összeállíthatóak. Vállalkozásunknál prioritást élvez ügyfeleink elégedettsége, ezért a legfőbb törekvésünk az, hogy a télikert gyártása során az egyedi és lenyűgöző környezetet is meg tudjuk valósítani megrendelőinknek.

A télikert gyártás során többféle profil közül választhatnak kedves ügyfeleink:

Műanyag profilok: a műanyag profilokat tartós kivitel, kiváló hőszigetelő tulajdonság, sokrétűség, alacsony bekerülési költség, és minimális karbantartási igény jellemzi.

Alumínium profilok: ha rendkívül tartós és időtálló profilt keres, akkor az alumínium profilt ajánljuk, hiszen nem igényli a tartószerkezet pluszban történő kialakítását, ezáltal nagyfokú terhelhetőséget is kibír. Télikert gyártása a mai modern és letisztult formatervezés világába azért illik bele, mert egyszerűségében rejlik a tökéletessége. 

Acél profilok: akkor lehet szükség ezekre a profilokra, amikor üvegházak kialakítása a cél, mivel ezek a profilok nagyon tartósak és alacsony a beruházási költségük is.

További információkat lentebb talál. Látogasson el további weboldalunkra, hogy bővebb tájékoztatást kapjon a télikertekkel kapcsolatban!

Minidig az ügyfél az első!

Télikert gyártása. Már az előzetes felmérés alatt segítünk ügyfeleinknek a megfelelő profilok kiválasztásában. Ennek során az egyedi igényekhez is tudunk viszonyulni.

Mivel a megfelelő üveg kiválasztása is egy sarkalatos pontja a felmérésnek, ezért cégünk olyan nagy nemzetközi és hazai gyártókkal működik együtt, akik a minőségi üvegtáblák mellett a szigetelés minőségére is odafigyelnek.

Hőszigetelés

A télikert gyártása során minimum 2 rétegű üveglapokat alkalmazunk a jó hőszigetelés miatt. A Partner-Doors Kft. által megtervezett és kivitelezett télikertekre teljes körű garanciát vállalunk. Bővebb információk a télikert gyártásról itt!

 Előzetes, helyszíni felméréshez keressen bennünket és kérje ingyenes ajánlatunkat, akár már ma!

Árajánlat kéréshez kattintson ide!