Hogyan történik a télikert gyártás?

Télikert gyártás. Mivel a fény éltető elemünk, nagymértékben hozzájárul a kellemes közérzetünkhöz, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyit kapunk belőle nap mint nap. 

Egy télikert megépítésével nem csak az életterünket növelhetjük és tehetjük esztétikusabbá, hanem a szabadidőnk hasznos és kellemesebb eltöltésére is kitűnő helyet biztosíthatunk a családunk számára.

Napsütéses órákban sokkal aktívabbak vagyunk, több az energiánk, ebből adódik az, hogy a télikert kivitelezése mindenképpen egy jó befektetés és előnyös beruházás az egész család életminőségének a javítására.

Vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat

Télikert kialakítására többféle lehetőséget kínálunk. Hogy melyiket válassza kínálatunkból,csak a helyi adottságoktól függ. Keresse munkatársunkat és kérjen ingyenes szaktanácsadást!

Télikert gyártás-kor fűtési energia megtakarítási lehetőségek

A tökéletesen illeszkedő szerkezetek, valamint a megfelelő szigetelés nagyon fontosak főleg energia megtakarítási szempontból. 

A télikertek, lezárt teraszok előnyös tulajdonságai között vannak a fűtési energia megtakarítás, illetve a napenergia passzív hasznosítása.

 

Sok ingatlan tulajdonos kedveli azt a  télikert építést megoldást, amikor a szoba vagy nappali és a télikert között eltolható üvegfal van. Ennek segítségével rugalmasan kezelhetik az éppen szükséges tér méretét, valamint a klimatikus viszonyokat.

A fa, műanyag, vagy hőhídmentes alumínium profilokból készült télikert építmények, addig amíg az időjárás is engedi a lakással egybenyitott térként funkcionálhatnak.

Télikert gyártás. Gondos tervezés!

Már a tervezés során át kell gondolnia, milyen fűtési módot tart a legalkalmasabbnak, amennyiben négy évszakon át szeretné használni a télikertet. Különféle megoldások léteznek a már meglévő fűtési rendszerhez való csatlakoztatásra.

Árnyékolás kérdése

Most térjünk ki az árnyékolásra. Mivel a nagy nyári melegben a nagy üvegfelületek igen nagy hő terhelésnek vannak kitéve, ezért a  túlzott felmelegedés ellen solar, vagy reflexiós üvegszerkezetekkel, valamint többféle árnyékoló rendszerrel védekezhetnek a lakástulajdonosok.

Szellőztetés

Ha a megfelelő helyeken elhelyezett, elegendő számú nyílászáró van az ingatlanban, akkor a szellőztetés kérdése már meg is van oldva.

 

Medencék befedése

Sok családiház kertjében látható már úszómedence, amelyet ha nem fedünk be akkor az évnek csak a kisebb hányadában használhatunk. Ha négy évszakon át használhatóvá szeretné tenni a medencéjét, akkor érdemes a folyamatos fürdési lehetőség biztosítására hőszigetelt medence befedést alkalmaznia.

Így az év 365 napján keresztül használhatja a medencét és még a szél és az eső kizárását is elvégezheti!

További információkért kattintson ide!

Ajánlatkérés