Télikert funkciók

Télikertet szeretne?

Télikert funkciók. Önnek is lehet modern és minden igényt kielégítő télikertje, mi adunk pár télikert ötletek-et!

Csak vegye igénybe ingyenes szaktanácsadás szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az ön igényeihez 100%-ban illeszkedő ideális télikert készülhet el, valamint télikert ötletekkel is szolgálhatunk. Olvassa tovább weboldalunkat!

A télikertet feladatköre szerinti csoportosíthatjuk:

Télikert, amely a lakáshoz kapcsolt légtérrel bír,

Télikert, mint étkező vagy nappali,

Az épülethez közvetlenül kapcsolódó télikert függetlenül a lakóhelyiségektől,

Lakótér a télikertben kialakítva,

Szokványos télikertek, 

Olyan télikert, amely az épület karakterébe közvetlenül kapcsolódik be.

Néhány télikert ötlet és télikert funkciók

A télikert építés az időjárástól függetlenül biztosítja számunkra a hangulatunkat jelentősen befolyásoló napfényt és még borús időben is extra fényhez, juthat általa otthonunk.

A növényházak, télikertek egyre szélesebb körben való elterjedését a napfény fokozott hasznosítása, az ember pszichológiai és biológiai igénye is magyarázza. A télikert funkciók kielégíti a természet közelségének vágyát, a napfény, zöld növények és virágok közelségét igénylő, kirándulni kevés idővel rendelkező embert kiegyensúlyozottabbá téve. A télikert segítségével édenkertje lehet az otthonában.

 

A télikertek igen csak sokrétűen használhatóak ki

A télikert a hagyományos üvegházak egy különleges mutációja. A megrendelők elsődlegesen már nem a növénytermesztés, vagy dísznövények szaporítása céljából vágynak télikertre. Olyan kellemes környezetre vágynak, amely az évszaktól és az éppen aktuális időjárási viszonyoktól függetlenül biztosítja a család számára a természettel való szoros kapcsolatot. Így a napsütést és növények szépségét folyamatosan élvezhetik.

Télikert funkciók. A télikertek kialakítása során fontos szempontok például:

  • a fűtés, 
  • a szellőztetés, 
  • az árnyékolás,
  • és hőszigetelés gondos tervezése és kivitelezése.

Az Ön otthonának jelenlegi adottságaihoz mérten számos lehetőség kínálkozik a télikert építésre annak függvényében Ön és családja milyen célokra szeretné felhasználni a jövőben.

Télikert ötlet lehet például az, amikor a télikert közvetlenül az épület falához simulva épül, de különálló építményként is funkcionálhat. De láthatunk példát arra is, amikor az épület folytatásaként épül, vagy esetenként egyes helyiségekkel összenyithatóan építik meg.

Legjobb alapanyagok a fém és műanyag profilszerkezetek a télikertek építésére. Télikert ötletek!

Az igényesen kialakított jó minőségű télikert tetőzetének nemcsak vízállónak, hanem hőszigetelőnek is kell lennie.

Télikert funkciók. Jelentős szerepe van a télikerteknek megfelelő szigeteléssel az épület hő háztartásában, mivel a nagy üvegfelületek összegyűjtik a napfényt. Így ezzel fűtési energimegtakarítás történik, a nyári időszakban viszont nagyobb hőterhelésnek teszik ki az épületet. Ezért a tervezés során az árnyékolásra is gondolni kell!

Cégünk árai igen csak kedvezőek és a rövid határidővel vállaljuk a télikertek kiépítését. A télikertjét sokféle egzotikus növénnyel díszítheti és a már meglévő szobanövényei számára is remek helyet biztosíthat. A télikert ideális esetben valamennyi felületen üvegezett így közvetlen kapcsolatot teremt a természettel.

Télikert funkciók. Rendelje meg szolgáltatásunkat, melynek révén Ön is a saját télikertjéből ápolhatja a szoros kapcsolatot a természettel!

Ajánlatkérés