Télikert beszerelés, kert egész évben. Akinek saját kertje van, az jól tudja, hogy nyáron nem is lehetne jobb dolga, mint kiülni beszélgetni vagy épp olvasni egyet, miközben élezi a kellemes környezetet.

Télikert beszerelés, kert egész évben. Miért ne lehetne nyár, egész évben? Télikert építéssel Ön is gyönyörködhet a csillagokban vagy töltheti idejét a teraszán.

Ez azonban hazánk földrajzi elhelyezkedéséből adódóan csak az év egy bizonyos szakaszában lehetséges, melynek elmúlásával a zöldellő növényekre és a jó időre várhatunk egy teljes évet. A nyár végével viszont nem csak e kellemes időtöltésről kell lemondanunk, hanem az egyes növényeink téliesítését is meg kell oldalunk. Sajnos utóbbit a legtöbb háztartás helyhiány miatt nem tudja szükség szerűen biztosítani, így a növényeket szinte minden évben újra kell pótolni. Télikert, ahol egész évben gyönyörködhetünk a csillagokban.

Szerencsére megoldásként választhatunk egy olyan lehetőséget, mely nem csak a növényeink téliesítését oldja meg, hanem számunka is lehetővé teszi, hogy egész évben nyári környezetben pihenhessünk egyet.

A télikertek ugyanis a kialakításuknak köszönhetően egy tökéletes közeget hoznak létre, mely az év minden szakában ideális fényviszonyokat és hőmérsékletet biztosít még a legkényesebb növényeknek is. A megfelelő alapanyagokat felhasználva a télikertek segítségével létrehozhatjuk a saját dzsungelünket, kis oázis szigetünket, vagy télen is átélhetjük a napfényes és zöld növényekkel övezett családi étkezéseket. Az oxigéndús és napfénnyel teli környezet további előnye, hogy a lakás belterében kialakítva könnyedén szabályozhatjuk a benti fényviszonyokat és a hőmérsékletet.

Ehhez azonban, a télikertek kialakítása során a fantázia mellett magas fokú szakértelem is szükséges, hiszen egy rosszul megválasztott profil vagy hiányos szigetelés akár tönkre is teheti a féltett növényeket.

telikert csontos
télikert beszerelés bőny

Mikre érdemes odafigyelni a télikertek kivitelezése alkalmával?

Fontos, hogy már a tervezési fázis alkalmával figyelembe vegyük megrendelőink jövőbeli igényeit is, hiszen a jó télikert beszerelés – ahogy egy kültéri kert – a családdal együtt alkot egy organikus környezetet.

Továbbá érdemes kiemelt figyelmet szentelni az alapanyagok minőségére, az üvegezésre és a szigetelésre, valamint a szükség szerinti utó- és karbantartási munkálatokra és a garanciára is.

Ha Ön nem csak egy téli növénytárolóra vágyik, hanem egy szerethető télikertre, mely egész évben tökéletes helyszíne lehet a családi életnek, kérje ingyenes igényfelmérésünket!