Teraszbeépítés

Terasz beépítés előnyei

A terasz beépítés egy előnyös lépés a háztulajdonos részéről, mivel egész évben hasznos teret nyer vele. A már meglevő, de javarészt kihasználatlan erkély vagy terasz beépítés üvegezett profilokkal történhet, melyek teljesen zártak. 

Ez nem csak a jótékony egészségügyi hatások miatt, hanem az energiamegtakarítás szempontjából is kitűnő döntés lehet családja számára.

Ezek mellett a terasz beépítés alkalmazásával ingatlanának az alapterületét is jó pár hasznosítható négyzetméterrel megnövelheti.

Biztonságos terasz beépítés szakértő céggel

Egy pár jól hőszigetelő-, akár háromrétegű-, esetleg még UV védelemmel is ellátott biztonsági üvegű nyílászáró beépítésével jelentős pénzösszeget spórolhat meg nem csak hosszútávon, hanem akár már egyetlen fűtésszezon alatt is (a beépített felület méretétől függően). A beépített terasz jól zárható, így akár védelmet is jelent otthonának.

Teraszbeépítés szolgáltatás UV védelemmel

Terasz beépítés esetében a  nyílászáróinkban használt Solar üvegek részleges árnyékolást és UV védelmet jelentenek a tűző nappal szemben. Előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak, így energiatakarékos házhoz is nyugodt szívvel ajánljuk, valamint kérésre nyílászáróit rolóval, redőnnyel, napellenzővel, szúnyoghálóval is felszereljük. A teraszbeépítés tervezése során már érdemes erre kitérnie, hiszen télikert építő rendszereink sok hasznos részletre adnak Önnek megoldást.

Terasz beépítés, ami javítja lakásában a hőérzetet

Teraszbeépítés, ami véd az időjárás közvetlen ártalmaival és viszontagságaival szemben, ami által otthona hőeloszlása sokkal egyenletesebbé válik, a napos órák erőteljesebben fejtik ki melegítő hatásukat a megnövelt üvegfelületeken keresztül, ugyanakkor a megfelelő hőszigeteléssel csökken a lakásban a hőhidak száma.

Kellemes velejárója lehet továbbá, hogy a nagyméretű nyílászárókon át érkező többletnapfény pedig növeli Ön és környezete hangulatát, fizikai aktivitását, szellemi frissességét, továbbá gondozott szobanövényeire is jótékony hatással lehet.

Hogyan csökkentheti a hőingadozást lakásában terasz beépítéssel?

A szakszerű hőszigetelés mellett természetesen a megfelelő szellőzés biztosítására sem árt gondolni, így amennyiben a beépített szerkezet engedi, a lehető legtöbb-, egy vagy több szárnyú toló-bukó nyílászáró alkalmazását ajánljuk, melyek bizony igen hasznosak tudnak lenni a melegebb napokon és éjszakákon, valamint esztétikai szempontból is kellemes látványt nyújtanak mind zárt, mind nyitott állapotukban.

A Partner-Doors Kft. Kft, úgy is ismert, mint a négy évszakos terasz és télikert specialista.

Terasz beépítés esetén milyen anyagokat célszerű használni?

Jó tudni, hogy a különböző télikert rendszerek alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott profiljaival történő teraszbeépítések, a zavartalan kertkapcsolat érdekében igény szerint akár teljes egészében kinyitható, eltolható, teljes üvegfalas rendszerrel is kivitelezhetőek. 

Teraszbeépítés minősége nem függ a meglevő terasz alapjától és formájától

A műanyag borítású, alumínium profilrendszerünkkel – tulajdonképpen a statikai szempontok maximális figyelembevétele mellett- szinte minden szerkezeti-, építészeti teraszbeépítési ötlet kivitelezhető a megrendelő számára.

Terasz beépítés, a lehető legközelebb a természethez

 Teraszbeépítés, ahol a famintás fóliával borított profilok műanyagok. Ugyanakkor megszólalásig élethűek és nagy előnyük, hogy nem kell felületüket kezelni, hiszen éveken keresztül szépek maradnak.

Keressen bennünket, ha szeretne még közelebb kiülni a kerthez, a természethez, illetve terasz beépítést, üvegezett teraszt szeretne a házába. Ön is könnyedén megnövelheti lakása hasznos területét teraszbeépítéssel, hogy legyen hova kiülnie, legyen hely a szobanövényeinek. Forduljon cégünkhöz bizalommal és kérje ki, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki szakértőink tanácsait!

Nagyon jó árakat kínálunk, melyhez garantáltan biztonságos, szép és tartós megoldást párosítunk, persze csak az Ön igényei szerint!

Ne hezitáljon és kérjen helyszíni felmérést még a mai nap folyamán!

Ajánlatkérés