Télikert beépítés

Mi a télikert szerepe?

Télikert beépítés. Kezdjük azzal, hogy mi a télikert szerepe napjainkban? Manapság már nem csak a túlnőtt növények elhelyezésére építenek ki télikerteket. Minden esetben a jelenlegi állapothoz tökéletesen illeszkedő télikertet épít a cégünk, külső megjelenésével belesimulva és esztétikusabbá téve az Ön ingatlanját is.

Folyosóhoz kapcsolt télikert

A télikert kivitelezése kapcsolódhat közvetlenül a lakótérhez is, de ez nem minden esetben megvalósítható. Azonban lehetőség van arra is, hogy az épület folyosójához kapcsoljuk a télikertet. A panellakások erkélye is magában rejti a télikert építés lehetőségét, akár mini méretben is.

Extravagáns elképzelései vannak?

A modern télikert profilok és üvegszerkezeteknek köszönhetően, szinte bármilyen extravagáns télikert elképzelését megtudjuk valósítani. Kérje szakértőink tanácsait!

Télikert beépítés lépései 

Sok érv szól a télikert beépítés megvalósítása mellett. Amellet, hogy az esztétikai értéke is igen magas, még hasznos négyzetméterekkel is gazdagítjuk általa ingatlanunkat. A kert és a ház közötti átmeneti zóna a télikert. Ebből kifolyólag mind a ház, mind pedig a kert nagyobbnak tűnik.  Akár egész évben mediterrán hangulatot alakíthatunk ki és minden bizonnyal a családunk kedvenc közös helyiségévé válik az évek alatt.

A télikertünk segítségével biztosítjuk magunknak az egész éven át az extra fényt, a dísznövényekben által teremtett kellemes természet közeli hangulatot és a nap energiáját is hasznosítjuk a nagy üvegfelületek segítségével, amelyek hő csapdaként működve segítenek csökkenteni a fűtésszámlánkat.

A nagy üvegfelületek beengedik a napfényt, ezzel javítva a lakók életminőségét, hiszen a természetes fény pozitív élettani-  és hangulatjavító hatása vitathatatlan. Ettől függetlenül nem fontos mindenképpen déli tájolásban gondolkodni, mert mindegyik tájolás tartogat előnyöket, illetve hátrányokat. Ha az év minden napján szeretnénk komfortosan érezni magunkat a télikertünkben, akkor a két legfontosabb kritériumnak meg kell, hogy feleljen télikertünk: a szigetelés és a fűtés ennek megfelelő kivitelezése elengedhetetlen.

További információkat lentebb talál. Látogasson el további weboldalunkra, hogy bővebb tájékoztatást kapjon a télikertekkel kapcsolatban!

Télikert beépítés szolgáltatás

Hívjon minket és felmérjük, hogy  az Ön otthona milyen lehetőségeket rejt télikert beépítés szempontjából! Ön talán még nincs is tisztában azzal, hogy  otthona milyen kiaknázatlan télikert lehetőségeket rejt magában.

Családiház tulajdonosoknak ajánljuk

A legkönnyebb helyzetben nyilván a családiház tulajdonosok vannak. Ugyanis az ő esetükben a ház falához építjük hozzá a télikertet, amely természetesen, ha a megrendelő számára úgy vonzóbb megoldás – különálló építményként is kivitelezhetjük.

A tervezés szakaszában ingyenes szaktanácsadást nyújtunk annak érdekében, hogy az Ön igényeinek minden szempontból megfelelő télikertet valósítsunk meg! Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés