Télikert beépítés

A télikert beépítés mellett számos érv szól. Hasznos négyzetméterekkel gazdagítjuk általa otthonunkat és az esztétikai értéke is igen magas. A kert és a ház közötti átmeneti zóna a télikert, amelynek köszönhetően mind a ház mind a kert nagyobbnak tűnik, emellett egész évben mediterrán hangulatot teremthetünk a segítségével és minden bizonnyal a családunk kedvenc közös helyiségévé válik.

A télikertünk segítségével biztosítjuk magunknak az egész éven át extra fényt, a dísznövényekben által teremtett kellemes természet közeli hangulatot és a nap energiáját is hasznosítjuk a nagy üvegfelületek segítségével, amelyek hő csapdaként működve segítenek csökkenteni a fűtési költségeinket.

Télikert szerepe

Manapság a télikert szerepe jócskán túlnőtt a növények elhelyezésénél. A modern télikert profilok és üvegszerkezetek használatával szinte bármilyen extravagáns télikert elképzelést képesek vagyunk megvalósítani. A tervezésben ingyenes szak tanácsadással segítjük önt, hogy az ön igényeinek formájában és funkcióit illetően is tökéletesen megfelelő és minden igényt kielégítő télikert születhessen.

Minden esetben a jelenlegi állapothoz tökéletesen illeszkedő télikert fog elkészülni, külső megjelenésével belesimulva és esztétikusabbá téve az ön otthonát. A télikert építés kapcsolódhat közvetlenül a lakótérhez is, de ez nem minden esetben kivitelezhető, a folyosóhoz kapcsolt télikert is izgalmas lehetőségeket tartogat.

A nagy üvegfelületek beengedik napfényt ezzel javítva a lakók életminőségét, hiszen a fény hangulatjavító hatásáról senkit sem kell meggyőzni. Ettől függetlenül nem fontos mindenképpen déli tájolásban gondolkodni, mert mindegyik tájolás tartogat előnyöket, illetve hátrányokat. Ha az év minden napján szeretnénk komfortosan érezni magunkat a télikertünkben a két legfontosabb kritériumnak meg kell, hogy feleljen a szigetelés és a fűtés megfelelő kivitelezése elengedhetetlen.

Télikert beépítés

Az Ön otthona milyen lehetőségeket rejt télikert beépítés szempontjából?

Talán Ön nem is sejti, hogy kiaknázatlan télikert lehetőség rejlik az otthonában. A legkönnyebb helyzetben nyilván a családi ház tulajdonosok vannak, hiszen ebben az esetben a legalkalmasabb helyen hozzáépítjük a télikertet a ház falához, amely természetesen, ha a megrendelő számára vonzóbb megoldás különálló építményként is megvalósítható.

A panellakások erkélye is magában rejti a télikert építés lehetőségét, mini méretben.

>>>>Kérjen árajánlatot!