Télikert építés profin

A Partner-Doors télikert építés profin jó árakkal várja. A minőségi anyagoknak és garanciáknak köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti télikertjét. A télikert építést érdemes gyakorlott szakemberekre bízni. A Partner-Doors télikertépítő vállalkozás fő tevékenysége télikertek építése, üvegezett teraszok építése, medencefedések, előtetők tervezése profi nyílászáró rendszerekből.

 Télikert építés, ami harmonizál az épülettel

A télikert szerkezete sokféle lehet: Rozsdamentes acél vagy alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott nyílászáróinkkal, akár méretesebb üvegfelületű teraszbeépítést is kivitelezünk Önnek, mely otthonának kívül-belül elegáns, különleges megjelenést biztosít. A könnyű, műanyag borítású szerkezet segítségével ráadásul a nagyobb tetőablakok kivitelezése is megoldható, így Ön és családja számtalan napos óra élvezetével lehet gazdagabb.

Télikert építés profin, garanciával

Télikertjének előnyeit, a felhasznált minőségi anyagoknak és garanciális kivitelezésünknek köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti, hiszen az általunk gyártott és beépítésre kerülő bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtók, nyílászárók kivétel nélkül kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek, a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek. Nem igényelnek utólagos felületkezelést, színtartók és esztétikusak.

Terasz beépítés, üvegezett terasz építés

Kevés a helye és kihasználna minden teret? Segítségükkel teraszok, ablakos teraszok is könnyedén beépíthetőek, Önnel együtt gondolkodva, tervezve szinte nincs olyan télikert vagy terasz elképzelés, amelyet technikusi szakember gárdánk ne tudna megvalósítani. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni az épület adottságaihoz és a télikert építés során a legkisebb terület is hasznosítható lehet.

telikert epites profin
télikert építés profin

Télikert építés előtt érdemes sok szempontot megfontolnia:

Komplett télikert építésénél, nem árt még tervezési fázisban átgondolni a teljes rendszert érintő részleteket. Az összhang a fontos, hogy igényeinkhez és elképzeléseinkhez mérten, a lehető legtökéletesebben kihasználhassuk ingatlanunk adta lehetőségeit a gépészeti, statikai és technikai szempontokkal együtt.

 A biztonsági szempontokat is mérlegelni kell télikert építéskor

A statikai biztonságon túl a betörésvédelemre is gondolni kell, így stabil, jól zárható ajtókat és ablakokat használunk, kínálatunkban a biztonsági üvegezéstől az extra védelmet nyújtó ajtókig nagy a kínálat.

Télikert építés előtti fontos kérdések:

  • Szezonálisan, vagy egész évben használná?
  • Mekkora lesz a teljes alapterület, és belmagasság?
  • Legyen-e körben fal, vagy a padlótól indulnak az üvegfelületek?
  • Hőszigetelt üveget, vagy polikarbonát üvegezést látnánk szívesebben?
  • Zárt, vagy üvegezett legyen a tetőszerkezet?
  • Milyen alapanyagból szeretnénk elkészíttetni, műanyag vagy alumínium, esetleg a kettő kombinációja? Vagy fa télikert lenne?
  • A padlót mivel burkoljuk?
  • Milyen legyen az árnyékolás: roló, UV üveg, redőnyök?
  • Milyen legyen a gépészet, a fűtés, a világítás, legyen-e klimatizált?

A télikert építés jelentősen megnöveli az ingatlana értékét, mivel olyan mértékben nő meg a hasznos alapterület, ami sokkal komfortosabbá és hasznosabbá és eladhatóbbá teszi. Egy jól beépített, üveges terasz a család kedvenc helye lehet.

Télikert építése vendéglátóhelyek számára egész évben használható plusz vendégteret jelent, ami bevétel növekedést is hoz. A beáramló természetes fény otthonosabbá és látványosabbá teszi a helyet, az emberek szívesen időznek és fogyasztanak. Este a télikert világítása vonzó, látványos.

Télikert építés terén jó árakkal és profi tervezőcsapattal várjuk.
Önnek elég az, ha megálmodja, a Partner Doors télikertépítő megvalósítja!