Mit takar az épületekkel harmonizáló télikert építés? Télikert építés profin. 

télikert építés profin, teraszbeépítéssel kívül-belül elegáns, különleges megjelenést biztosíthatunk otthonának. Rozsdamentes acélból, vagy alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott nyílászáróinkkal, akár a nagyobb üvegfelületű teraszok beépítését is vállaljuk.

Családja számtalan napos óra élvezetével lehet gazdagabb, amikor igénybeveszi a nagyobb tetőablakokkal történő  teraszbeépítés szolgáltatásunkat, amelyet könnyű, műanyag borítású szerkezettel készítünk el.

Milyen fontos kérdések adódhatnak a télikert építés előtt? Télikert építés profin.

Üvegezett, vagy zárt legyen-e a tetőszerkezet?

Szezonálisan, vagy akár egész évben használná?

Mekkora lesz a teljes alapterület és belmagasság?

Legyen-e körben fal, vagy a padlótól indulnak az üvegfelületek?

A padló burkolása mivel történjen?

Polikarbonát, vagy inkább hőszigetelt üvegezést szeretne?

Milyen alapanyagból szeretné elkészíttetni, műanyag vagy alumínium, esetleg a kettő kombinációja?

Roló, UV üveg, vagy redőny árnyékolást szeretne?

Milyen legyen a gépészet, a fűtés, a világítás, legyen-e klimatizált?

Tudja-e, hogy – amellett, hogy egy jól beépített, üveges terasz a család kedvenc helye lehet – a télikert építés jelentősen megnöveli ingatlanjának értékét is? Ezáltal megnő a hasznos alapterület, ami sokkal komfortosabbá, hasznosabbá, értékállóbbá teszi ingatlanát.

Télikert építés profin, szolgáltatás

Cégünk a Partner-Doors Kft. kiváló árakat ajánl a télikert építéshez. A minőségi anyagoknak és garanciáknak köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti télikertjét. A télikert építést érdemes gyakorlott szakemberekre bízni. A Partner-Doors télikertépítő vállalkozás fő tevékenységei közé tartozik a  télikertépítés, az üvegezett teraszok építése, medencefedések és végül, de nem utolsósorban az előtetők tervezése, amelyeket profi nyílászáró rendszerekből készítünk.

Üvegezett terasz építés és teraszok beépítése

Munkatársaink rugalmasak tudnak lenni, amikor az épület adottságaihoz és a télikert építés során a legkisebb terület kihasználása a cél. Ha Ön is szeretne minden teret kihasználni, akkor szolgáltatásunkkal a teraszok, ablakos teraszok is könnyedén beépíthetőek lesznek. Az ügyféllel egyeztetve és  megtervezve szinte nincs olyan télikert vagy terasz ötlet, amit vállalkozásunk nem tudna kivitelezni Önnek.

Garancia is jár a télikert építéshez. Télikert építés profin!

Télikertjének előnyeit, a felhasznált minőségi anyagoknak és garanciális kivitelezésünknek köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti, hiszen az általunk gyártott és beépítésre kerülő bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtók, nyílászárók kivétel nélkül kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek, a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek. Nem igényelnek utólagos felületkezelést, színtartók és esztétikusak. Télikert építés profin.

 

Vannak szempontok, melyeket érdemes mérlegelnie télikert építés előtt:

Komplett télikert építésénél, nem árt még tervezési fázisban átgondolni a teljes rendszert érintő részleteket. Az összhang a fontos, hogy igényeinkhez és elképzeléseinkhez mérten, a lehető legtökéletesebben kihasználhassuk ingatlanunk adta lehetőségeit a gépészeti, statikai és technikai szempontokkal együtt.

Fontos mérlegelni a télikert építéskor a biztonsági szempontokat is!

A statikai biztonságon túl a betörésvédelemre is gondolni kell, így stabil, jól zárható ajtókat és ablakokat használunk, kínálatunkban a biztonsági üvegezéstől az extra védelmet nyújtó ajtókig hatalmas választékból válogathat.

 

Profi tervezőcsapattal és jó árakkal várjuk megrendelőinket! 

Bevétel növekedést szeretne elérni vendéglátóhelyével? A télikert építése a vendéglátóhelyek számára egész évben használható plusz vendégteret hoz létre, így a vendégek számára otthonosabbá és látványosabbá tehetjük a természetesen beáramló fény miatt.

Az ilyen éttermek, vendéglátóhelyek vonzóbbak és látványosabbak a betérő vendégek számára

A Partner-Doors Kft. télikertépítő cég megbízásával megvalósítjuk álmait. Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kéréshez kattinson ide!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>