Télikert építés

Télikert építés házilag?

A télikert építés lépésről-lépésre történik. A télikert építés házilag tulajdonképpen a télikert egy olyan kapu, amely összeköti Önt a természettel. Ez esetben a homlokzat síkjából kilépve megtoldjuk a lakóteret, ezzel formálva az épület tömegét. 

Ön is nekiláthat, de jobb inkább ezt profi szakértőkre bíznia, hiszen megfelelően kell kivitelezni a munkát, figyelni kell a vízzárásra és az alapanyagok minőségére is.

telikert epites

telikert terasz epites

telikertek beepitve

Többfunkciós télikertek

Ha Ön több funkcióra is alkalmas télikertre vágyik, akkor mindenképpen növelnünk kell a négyzetméterek számát.

A télikert belső kialakításának az alapja nyilvánvalóan az alapterület meghatározása és a funkciók. A legkisebb télikertek csak arra alkalmasak, hogy elhelyezze bennük a dísznövényeit.

Télikert építés. A legtöbb pozitív élményhez egy a lakótér szerves részeként funkcionáló a nappali feladatait akár teljes egészében felölelő télikert kialakítása által juthatunk. 

A kényelmes bútorok, a nyugalmat árasztó növények mind a tökéletes komfortérzetünket szolgálják és szerencsés esetben még a konyhával is összenyitható a kialakítása.

Így könyebb lesz például az ebéd tálalása, ha étkező céljára is szeretnénk használni a télikertet.

 A télikert az otthonunk tükre, amely összeköti a családokat a természettel. Használhatjuk a télikertet teljesen önálló helyiségként pihenésre, beszélgetésre, vendég fogadására ez egész évben pompázó zöld növények között. A helyi adottságok mind-mind mások,
ahogyan az emberek igénye is. Télikert építés.

Megfelelő méretű nyílászáró kiválasztása

A megnyitni kívánt tekintélyes méretű felület megoldandó kérdések elé állítja a kivitelezőt.

A télikert építése alatt az egyik fontos kérdés a megfelelő nyílászárók kiválasztása, mivel a határoló falak kialakítása során arra kell törekedni, hogy minél nagyobb felületen közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki a kerttel, illetve magával a természettel. Télikert építés.

A megoldások mindegyike kíván némi kompromisszumot, de a sok remek megoldás közül, bárki megtalálja a hozzá legközelebb állót.

Ha nagy ajtószárnyakat választ, akkor azzal kell szembesülnie, hogy nyitott állapotban nagy helyet foglalnak el, emellett a mozgatásuk is nehézkes lehet. A befelé vagy kifelé nyíló ajtókon kívül választhat bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtót is.

További információkért Kattintson ide!

Szigetelés kérdése

A szigetelés kérdése sem elhanyagolható, hiszen a munkálatok során ezt is meg kell oldani. Ugye Ön sem szeretné, ha az eső eláztatná a télikertjét?

A napfényes télikert pozitív hatással van a mindennapi életünkre és bármelyik megoldást is választja – a télikert építés mindenképpen a családja életminőségének a javítását szolgálja!

Ajánlatkérés