A télikert beépítése

Hogyan zajlik a télikert beépítése?

Télikert beépítése. Az első és legfontosabb kérdés az, hogy milyen célból szeretne családja télikertet építtetni?

  • A legtöbb ingatlan tulajdonos ezeket a célokat sorolja fel: 
  • Új teret szeretnénk a gyermekeink számára, hogy jobban elférjenek játék közben,
  • Tovább szeretnénk használni a kerti medencénket,
  • A lakótér területének megnövelése lenne a cél,
  • Szobanövényeinknek szeretnénk kialakítani nagyobb helyet.

A felhasználás célját a helyi sajátosságok fogják eldönteni, de általában a télikert kapcsolódhat közvetlenül az épülethez, illetve  funkcionálhat teljesen különálló építményként is.  A télikert építésekor sokkal költséghatékonyabb, ha műanyag – alumínium szerkezetet alkalmazunk. Egyébként a télikert gyártására, illetve a télikert beépítésére, ennek kivitelezésére többféle alapanyag is felhasználható.

Tudta, hogy akár kihasználatlan teraszának a beépítésével is télikert tulajdonos lehet Önből?

 A télikert nagy üvegfelületei segítségével nagy mennyiségű napfényt hozhat be a lakásába. Télikert beépítése. Ez jótékony hatással van az egész lakás atmoszférájára, javítva a lakók életminőségét is hangulatjavító, antidepresszáns hatást kifejtve. 

Szellemi és fizikai aktivitását úgy őrizheti meg, hogy javítja rossz közérzetét, és minél több napfényt kap a szervezete. Szobanövényeinket is magasabb oxigéntermelésre serkenti az extra napsugár mennyiség, és dús növekedéssel hálálják meg ezt egész évebn. Tehát összegezve: a télikertek hozzájárulnak életminőségünk magasabb szintre emelésében.

Télikert beépítése lépésről-lépésre

A télikert kiépítése által Ön nemcsak növényekkel veheti körbe magát, hanem hasznos új élettérrel is gazdagodhat otthona. Ezzel pedig ingatlana értéke is megnő.

Régebben csak a gazdag emberek kiváltsága volt a télikert beépítése, azonban napjainkban már Önnek is nyílik lehetősége arra, hogy télikert tulajdonossá váljon és egész évben élvezhesse a mediterrán hangulatot, egzotikus növényekkel körbevéve a saját családja körében, vagy a barátaival.

További információkat lentebb talál. Látogasson el további weboldalunkra, hogy jobban tisztában legyen a télikertekről!

Fűtési energia megtakarítása őszi és tavaszi időszakban

Az energia megtakarítás szempontjából nagyon fontos a télikert tájolása, mert figyelembe kell venni a nyári magas hőterhelést és az őszi, téli, tavaszi hő nyereség lehetőségeit. Ezáltal pedig megtalálhatjuk a legkedvezőbb energetikai feltételeket.

Télikert beépítése.

A télikert használata során javulhat otthona hőháztartása, hiszen a nagy üvegfelületek révén hasznosul a napenergia, különösen az őszi és tavaszi időszakban. Ekkor Ön észre fogja venni a megtakarítást a fűtésszámláján!

Eltolható üvegfal kiépítése

Mód van a lakótér és télikert közé nagyméretű eltolható üvegfal kivitelezésére is. Ebben az esetben rugalmasan lehet kezelni a teret a klimatikus beltéri viszonyok függvényében, mégpedig úgy, hogy a télikert hő nyereségét beengedjük, illetve kizárjuk.

Legyen Önnek is olyan gondosan megtervezett és megépített télikertje, amely az egész házzal harmónizál és a család kedvenc pihenőhelye – főleg a járványos időszakban.

Partner-Doors Kft. Kft szolgáltatásai

  • helyszíni felmérés, 
  • ingyenes szaktanácsadás és részletes tájékoztatás a télikert kialakítási lehetőségeiről, 
  • télikert beépítése. 

Az elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk. Kérjen árajánlatot télikert kiépítésére még ma!

Árajánlat kéréshez kattintson ide!