Télikert szolgáltatások, télikert házilag?

Télikert szolgáltatások, télikert házilag? Szeretne egy méltó helyet a növényeinek? Vagy egész évben élvezné a nyár előnyeit? Keressen bennünket bátran!

Télikert szolgáltatások. Szeretne egy méltó helyet a növényeinek? Vagy egész évben élvezné a nyár előnyeit?

Teljes körű szolgáltatásainkkal ezt meg is teheti, akár családi házban, akár társasházban lakik.

Vállalkozásunk fő tevékenysége az egyedi télikertek kialakítása, valamint a terasz beépítések kivitelezése és a bevilágítók beépítése.

Télikert vagy teraszbeépítés?

Az utóbbi egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen, még a társasházi teraszok is beépíthetőek, így szinte bárki a nyárban érezheti magát a tél közepén is a nélkül, hogy elhagyta volna a saját lakását.

telikert szolgaltatasok
télikert szolgáltatások
telikert hazilag
télikert házilag

Azonban akik nagyobb térrel rendelkeznek, inkább a télikert kialakítása javasolt, hiszen a mellett, hogy növényeinknek télen is jut napfény és meleg, kialakítható egy kellemes étkező vagy pihenő, ahol egész évben a napfény áldásos hatása is élvezhető.

De bármelyiket is válassza, fontos hogy a terasz beépítési és télikert szolgáltatásokat szakértőre bízza. Ugyanis az alapanyagok minősége mellett figyelembe kell venni a szükség szerinti utó- és karbantartási munkálatokat is, melyek a rosszul kivitelezett télikertek esetében plusz költségekkel is járhatnak.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek?

A télikert gyártási, terasz beépítési és bevilágító kivitelezési szolgáltatásaink az ország egész területén belül igénybe vehetőek. Az egyedi ötletek alapján történő kivitelezés mellett ellátjuk még a kiviteli- és látvány tervek elkészítését, az árajánlat készítést, valamint ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére a helyszíni felmérést is.  Utóbbiak minden egyes megrendelőnk számára díjmentesen vehető igénybe!

Előzetes egyeztetés alapján pedig az ország határain túl, többek közt Ausztriában és Szlovákiában is elérhetőek a télikert szolgáltatásaink.