Télikert képek

Az egyik legfontosabb szempont a télikert tervezésekor a szín, és a stílus, hiszen stílusban és méretben a ház jelenlegi hangulatához illeszkednie kell. Színválasztáskor azt javasoljuk, hogy a már meglévő a házon szereplő színt vegye alapul, így összhangban lesz, megteremtve a szépséget és harmóniát. Télikert képek.

Télikert munkáink

Itt az eddigi télikert munkáinkat láthatja. Mivel a télikert tervezés minden esetben több, mint racionális döntés, ezért szeretnénk Önt segíteni segíteni önt az otthonához leginkább illeszkedő télikert tervezésében. A végeredmény biztosan elfogja nyerni a tetszését!

A télikert galéria megtekintéséhez kattintson ide

Többféle famintázat közül választhat és még a Ral színskála összes színe is rendelkezésükre áll

A leggyakrabban visszatérő kérdés az: hogy mire is fogja használni az elkészült télikertjét?

Egy elkészült télikert varázslatos része lesz otthonának, valódi kis béke szigete az egész család számára, ahol megpihenhetnek,  élvezhetik a napsütést és feltöltődhetnek energiával egy fáradt nap után.

A télikertek funkciói számos esetben megelőzi az esztétikumot, de egy télikert esetében ez semmiképpen nem lehet érvényes. 

Olyan, mint egy mini paradicsom ingatlanában, melynek tökéletességét, előnyeit bárki élvezheti, aki éppen ott van. 

A lakása ékköve kényelmes bútorokkal, sok növénnyel és rengeteg fénnyel 

A nagy üvegfelületeknek köszönhetően ez a lakás ékköve kényelmes bútorokkal, sok növénnyel és a rengeteg beáradó fénnyel. A fény hangulatjavító hatásáról úgy gondoljuk senkit sem kell meggyőzni, hiszen gondoljon csak az esős, borús napokra.

Milyen a gondos tervezés?

A gondos tervezéshez az is kell, hogy a használhatóság és kihasználhatóság garantálva legyen. A fűtést is meg kell oldania, ha négy évszakon át szeretnék élvezni a télikert előnyeit. Több megoldás közül is választhat, ha a fűtésről van szó.

Világítás és szellőztetés

Vállalkozásunk sok éves  tapasztalattal és ingyenes szak-tanácsadással segíti Önt a legjobb megoldások kiválasztásában. Fontos odafigyelnie a világítás megtervezésére, illetve az árnyékolásra és szellőztetés megtervezésére is.

Hogyan történik a nyílászárók kiválasztása?

Az egyik legnépszerűbb megoldás a tolóajtós nyílászárók, mivel ezek nagy előnye, hogy nem foglal helyet a nyitása, illetve toló szúnyoghálóval is kombinálható. A hátránya pedig az, hogy csak a fél felülete nyitható.

Az ilyen típusú nyílászárók teljes mértékben kielégítik az ügyfelek azon igényét, hogy napfényes télikertet szeretnének, minél több nyílászáró legyen, minél több oldalon.

Milyen egy nyíló bukó ajtó, ablak?

Előnye az, hogy a teljes felülete kinyitható. Hátránya pedig az, hogy a szárnyak nyitáskor helyet foglal és csak keskeny és magas kivitelben készül.

Harmonika ajtó és ablak

Az ilyen fajta nyílászáróknak az az előnyük, hogy a teljes felületük ki nyitható, valamint a szárnyak befelé és kifelé is nyithatóak.

A szárnyak tekintetében ezek keskenyek és magasak lehetnek, illetve a szárnyak tolási sávját szabadon kell hagyni. Bátran kijelenthetjük, hogy az a legköltségesebb megoldás az ügyfelek számára.