Télikert képek

A télikert tervezés minden esetben több, mint racionális döntés. A télikert képek összeállításunk az eddigi munkáinkból készült. Szeretnénk segíteni önt az otthonához leginkább illeszkedő télikert megtervezésében. A végeredményt nagyon sok tényező befolyásolja. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a tervezett télikert színben, stílusban és méretben harmonikusan illeszkedjen a ház jelenlegi hangulatához. Ami a színválasztást illeti mindenképpen egy a már meglévő a házon szereplő szín választását, javasoljuk. A szépség és harmónia kialakításához nélkülözhetetlen az összhang megteremtése.

Télikert galéria megtekintése>>>>>>>>>>>

A Ral színskála összes színe az ön rendelkezésére áll, emellett többféle famintázat választása is lehetséges.

télikert képek
Télikert Vál

A télikert funkciói

Az újra és újra joggal visszatérő kérdés mire is fogjuk használni az elkészült télikertünket?

A funkció számos esetben megelőzi az esztétikumot, de egy télikert esetében ez semmiképpen nem lehet érvényes. Ez egy varázslatos része lehet otthonának, valódi kis béke szigete, ahol megpihenhet, feltöltődhet és élvezheti a természet szépségeit anélkül, hogy az időjáráshoz alkalmazkodnia kellene.

Mini paradicsom az otthonában, amelynek örömeiben, előnyeiben családjával, barátaival is osztozhat. A lakása ékköve kényelmes bútorokkal, sok növénnyel és rengeteg fénnyel a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A fény hangulatjavító hatásáról senkit sem kell meggyőzni. Elegendő, ha arra gondolunk borús időben a hangulatunk is borússá, válik.

A funkcióra visszatérve a tökéletes használhatóság és kihasználhatóság garanciája mégis a gondos tervezés. Az egyik fontos szempont, hogy ha négy évszakon át szeretnénk élvezni a télikert előnyeit, akkor a fűtést is meg kell oldanunk. Ez csatlakozhat a már meglévő fűtési rendszerre, de más megoldások is lehetségesek.

A világítás megtervezése is több odafigyelést igényel ez esetben és az árnyékolás és szellőztetés is gondos tervezést, igényel.

Sokéves tapasztalatunkkal és ingyenes szak-tanácsadással segítjük Önt a legtökéletesebb megoldások megtalálásában.

Az egyik legfontosabb kérdés a nyílászárók kiválasztása. A legtöbbször elhangzó kérés az ügyfelek részéről, hogy minél napfényesebb legyen a télikert, hiszen ez a legnagyobb erénye, tehát minél több nyílászáró minél több oldalra. Az egyik legnépszerűbb megoldás a tolóajtós kivitel. Előnye, hogy nem foglal helyet a nyitása. Toló szúnyoghálóval érdemes kombinálni. Hátrány, hogy csak a fél felület nyitható.

Nyíló bukó ajtó, ablak

A teljes felület nyitható, ami mindenképpen előny, de a szárnyak nyitáskor helyet foglalnak és csak keskenyek, és magasak lehetnek.

Harmonika ajtó és ablak

A legnagyobb előnye, hogy a teljes felület nyitható. A szárnyak befelé és kifelé nyíló kialakításúak is lehetnek. A szárnyak tolási sávját szabadon kell hagyni. Ez a legköltségesebb megoldás. A szárnyak keskenyek és magasak lehetnek.

telikert fuzesabony
télikert füzesabony