Télikert árnyékolás, télikert tető árnyékolás, terasz árnyékolás

A Partner-Doors Kft. télikertépítő a télikert árnyékolás, télikert tető árnyékolás, terasz árnyékolás és négy évszakosra alakításában is a legjobb.

A télikert árnyékolása fontos, mert minden szakszerűen kivitelezett télikert négy évszakos, még akkor is, ha a nyár egy kritikus pont a télikertek létjogosultsága szempontjából.

Amellett, hogy lehetőség van beépített szúnyoghálók felszerelésére, mely által akár egész éjjel nyitott ablak mellett élvezheti lakásában a kellemes, hűvös légmozgást, a napközbeni hőség csillapítására, jó, ha megtaláljuk azt a legmegfelelőbb árnyékolási technikát, amellyel optimális hőmérsékletet tudunk elérni otthonunkban, akár a nyári, kiemelkedően forróbb időszakokban is.

Megfelelő nyílászáró beépítésével elkészült télikertünk üvegházhatásának és a szubtrópusi klíma érzetének csökkentésére az elegendő légmozgás biztosításán túl, részleges, vagy teljes nap elleni védelmet alkalmazhatunk. Árnyékolóinkat minden esetben egyedi, a meglevő nyílászárókra szabott méretben készítjük el.

Télikert napfényvédelem rolóval

A télikert tető napfény védelmére elsősorban a könnyű szerkezetű, dekoratív, tökéletesen méretre illő, motoros, távirányítós, rolós árnyékoló alkalmazását javasoljuk, mely amellett, hogy speciális teflonos bevonatú szövete jó fényzáró- és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen felhúzható, így zavartalanná teszi a kilátást, ha épp nincs szükség árnyékolásra.

Télikertje árnyékolása a növényei szempontjából is fontos

A télikertben ideális esetben nagyon kellemes mikroklíma alakulhat ki, amit kedvelnek a szubtrópusi, trópusi növénykülönlegességek is, amelyek a szabadban nem, vagy csak a nyári hónapokban tarthatók. Azonban az árnyékolás és a megfelelő szellőzés ebben az esetben is fontos, hogy ne szoruljon meg a meleg levegő az üvegtáblák alatt. Megfelelő árnyékolásra az üvegezett teraszokon is szükség van.

Kérjen árajánlatot>>>>>

telikert arnyekolas

telikert teto arnyekolas

télikert tető árnyékolás

terasz arnyekolas

terasz árnyékolás